Ons aanbod

Bekijk hieronder ons continu verbeterende aanbod
SCRUM Experience

PROJECTLEIDING

Wij zijn expert in projectleiding en onderscheidend in teamwork. Wij houden van een praktische aanpak en het zo snel mogelijk neerzetten van zichtbaar en bruikbaar  resultaat. Onze projectaanpak stemmen wij af met uw behoefte en huidige werkwijze. Waar mogelijk passen we graag de agile projectaanpak (SCRUM) toe. We zijn coachend en waar nodig sturend terwijl we waar nodig praktisch meewerken aan de resultaten.  Ondertussen zorgen we voor het betrekken van de omgeving en (creatieve) zichtbaarheid van het project.

NEEM CONTACT OP

Bekijk eens een aantal afgeronde projecten:

[ess_grid alias=”PTW-portfolio-projectleiding”]

PROCESBEGELEIDING & COACHING

Heeft uw organisatie behoefte aan een expert die zorgt voor het duwtje in de rug om de efficiëntie en effectiviteit te verhogen, een coach die helpt in klantgericht handelen of zorgt voor betere teamprestaties?

Coaching on-the-job levert dubbel resultaat. U investeert in de ontwikkeling van uw organisatie, medewerker of team en tegelijkertijd zorgt u ervoor dat uw project slaagt en team resultaten worden behaald.

NEEM CONTACT OP
Project Begeleiding Coaching Projectteamwork

Bekijk eens een aantal afgeronde projecten:

[ess_grid alias=”PTW-portfolio-coaching”]
Projectonwikkeling Projectteamwork

PROJECTONTWIKKELING

Wij denken graag mee in de idee- en ontwikkel-fase van projecten. Laat ons u helpen om tot een business case, advies-rapport of presentatie rond de visie te komen door middel van een workshop, brainstorming of debat. We prikkelen u op creatieve wijze om de beste ideeën naar boven te halen en te komen tot een resultaatgerichte aanpak om uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

NEEM CONTACT OP

Bekijk eens een aantal afgeronde projecten:

[ess_grid alias=”PTW-portfolio-ontwikkeling”]

OPLEIDINGEN

In samenwerking met partners organiseren we experiences, opleidingen, en workshops, bij u op locatie of bij ons op kantoor.

Wij geven ook opleidingen, workshops en experiences op maat. Op maat houdt in dat wij rekening houden met uw behoefte , cultuur, huidige wijze van werken en eventuele lopende projecten die als case kunnen worden ingebracht.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

BEKIJK OPLEIDINGEN
Opleidingen Projectteamwork