Over ons

Met de missie ”Relink Life and Work” is Projectteamwork in 2006 opgericht.  Een missie die is geboren uit Yvonne’s eigen ervaringen en overtuigingen en werd bekrachtigd door onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen. Dit onderzoek is uitgevoerd in opdracht van Yvonne en concludeerde dat de huidige kennis economie vraagt om nieuwe manieren van werken. Yvonne: “In een projectteam werken is de perfecte manier van resultaatgericht en flexibel werken en tegelijkertijd de ideale vorm om van elkaar te leren en continu te verbeteren. Wanneer deze manier van werken wordt gecombineerd met een professionele aanpak levert dit een effectief en waardevol resultaat.

“Een zakelijke en menselijke win/win”.

Ondertussen hebben we een breed netwerk van professionals (jong en oud)  opgebouwd en werken we samen met zzp-ers en andere bedrijven aan projecten in de profit en non profit sector.

Yvonne van der Woude Projectteamwork
Link Teamwork aan Resultaat

Teamwork zorgt voor kennisdeling, energie en inspiratie. Wanneer het team en individu wordt gekoppeld aan concrete en ambitieuze resultaten wordt het team sterker en succesvol.

Link talent ervaring en werk

Het koppelen van jong en oud levert een innovatief en praktisch eindresultaat. Vroeger op de boerderij gebeurde dit al en je ziet het ook in de sport. Frisse kennis en ervaring in teamverband zorgt voor kennisoverdracht, ontwikkeling van talent en duurzaam succes voor organisaties.

Projectteamwork
Link werk en prive

Werken hoeft niet tussen 9 en 5 op kantoor. Werk vormt samen met het privéleven één geheel. Flexibel werken met focus op het eindresultaat zorgt voor motivatie en plezier.

Projectteamwork
Link passie aan doelstellingen

Mensen met passie voor hun werk, presteren beter. Doelstelling en resultaten van de opdracht linken wij daarom aan individuele passies en talenten.

team_image
Projectmanager

Yvonne van der Woude

ycvanderwoude@projectteamwork.nl
+(31) (0)6-20669642

team_image
AGILE SCRUM master

Johan van Delden

mail@johanvandelden.nl
+(31) (0) 6-28952541

team_image
Projectleider

Linda Hiemstra

info@blueeyesconsulting.nl
t: +(31) (0)6-50492641

team_image
Marketing en opleidingen

Daisy Dijkstra

info@helenadaisy.com
+(31) (0)6-23431589

PROJECT

Samen met onze opdrachtgever realiseren wij ambitie en projectdoelen. De basis hiervoor is wederzijds commitment geformaliseerd in een projectcontract. Contractueel leggen we de resultaten vast met afgesproken planning en budget. Wanneer doelen en resultaten nog niet helder genoeg zijn kan er ook (eerst) een inhuur contract worden afgesloten.

TEAM

We gaan voor teamwork met een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het eindresultaat, het linken van talenten aan de projectdoelstelling, samen succes vieren, het team meenemen in de verbeelding en leggen de lat hoog. Dit zorgt voor een ambitieus team dat gaat voor succes voor de lange termijn.

WORK

We gebruiken een mix van de meest recente inzichten en best-practices en durven innovatief te zijn. We zijn gecertificeerd in het gebruik van o.a. SCRUM, LEAN en Prince2 en passen deze methoden op maat toe. Onze mensen hebben lef, zijn creatief, verbeeldend, enthousiasmerend, hebben lol in hun werk en nemen anderen daarin mee!